Bo mitt i småstaden
– nära till allt

I Vårgårda är det verkligen nära till allt – och bor man dessutom längs med Parkgatan i Brf Bjelkes så tar det inte många minuter att ta sig vare sig till handel och restauranger/caféer eller till kommunikationer och friluftsliv. 

En fantastisk natur med flera fina sjöar, ströv- och vandringsområden finns inom nära räckhåll. Vårgårda kan dessutom erbjuda ett mycket rikt föreningsliv i allehanda idrotter – och på Tånga hed, på gång- och cykelavstånd från centrum, bjuds det på boende, evenemang och en fantastisk inomhushall med bland annat fotboll, restaurang, bowling och padel. 

Vårgårda Golfklubb är dessutom en omtalad och mycket uppskattad golfanläggning.

I Vårgårda är det tryggt att bo och leva. Här finns en alldeles nybyggd F-6-skola (Lindbladskolan), en högstadieskola (Gullhögskolan) och ett gymnasium (Sundlergymnasiet). Lägg därtill ett flertal förskolor att välja mellan.

Vårgårda är en expansiv kommun med ett antal stora arbetsgivare och ett flertal innovativa småföretag. Bygden har alltid präglats av en entreprenörsanda och det är kanske inte en slump att Vårgårda rankas som en av Sveriges mest företagsvänliga kommuner, dit det dessutom är lätt att ta sig med tåg och bil. E20 passerar precis förbi Vårgårda och med tåg tar det bara ca 15 minuter till Alingsås, ca 45 minuter till Göteborg och ca 40 minuter till Skövde.

Brf Bjelkes ligger bara ett stenkast bort från järnvägsstationen, vilket gör platsen idealisk för pendlaren.

Rydlers Bygg
utvecklar Vårgårda

Rydlers Bygg är ett lokalt byggföretag med kontor i Asklanda i Vårgårda kommun. Vi sysselsätter ca 70 medarbetare och verkar i huvudsak i Vårgårda och våra närmsta grannkommuner. Vår ambition är att bidra till den gemensamma samhällsutvecklingen genom olika former av byggprojekt. Just därför är vi extra stolta över att kunna presentera Brf Bjelkes som från start till mål är vårt ”eget” projekt.

Det känns väldigt spännande och kul att kunna erbjuda 55 fina lägenheter som förhoppningsvis kommer att fyllas med människor i olika åldrar och olika skeden av livet.

Med Brf Bjelkes vill vi bidra till en fortsatt god utveckling av Vårgårda som en trygg och attraktiv tillväxtkommun.

Härintill kan du se några lokala byggprojekt som vi genomfört under senare år. Vill du veta mer om oss och vår verksamhet så kika in på vår hemsida www.rydlersbygg.se.

Algutstorp, Vårgårda

Brf Björnen, Vårgårda

Nedladdningsbar information

Köpanmälan
Broschyr
Prislista Bjelkes
Prislista
Situationsplan
och parkeringsmöjligheter
Vindsförråd
Teknisk beskrivning
och tillval
Vad är en BRF

INTRESSEANMÄLAN

Fler val är möjliga